Μενου
Καλαθι

Όροι & Προϋποθέσεις

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Εισαγωγή
Το www.deadorata.gr ή Dea Dorata είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου (στο εξής καλούμενο "ηλεκτρονικό κατάστημα" ή "ιστότοπος" ή "ιστοσελίδα") όπου λειτουργεί και εδρεύει η εταιρεία στην Θεσσαλονίκη και εκπροσωπείται νόμιμα. Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση της παρούσης ιστοσελίδας η οποία βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.deadorata.gr. Το ηλεκτρονικό κατάστημα κάνει χρήση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης επικοινωνίας info@deadorata.gr και του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πελατών 2155558441. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (στο εξής καλούμενος για συντομία "επισκέπτης" ή "χρήστης" ή "πελάτης") θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. 

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καθώς και τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας www.deadorata.gr διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

1. Γενικοί Όροι
Το www.deadorata.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Το www.deadorata.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι τυχόν αλλαγή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν περιλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες ο πελάτης έχει ήδη διενεργήσει μέσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πριν την έναρξη ισχύος των τροποποιήσεων σύμφωνα με τα ανωτέρω.

2. Προστασία προσωπικών δεδομένων
Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του www.deadorata.gr και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων από πλευράς του πελάτη. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail). Περιπτώσεις που η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω πιστωτικής κάρτας ή paypal, ο πελάτης οφείλει να ολοκληρώσει μόνος του τη συναλλαγή για λόγους ασφαλείας.
Το www.deadorata.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το deadorata.gr, (iv) ειδικές προσφορές του www.deadorata.gr, (v) την επιβεβαίωση της ομαλής διαδικασίας παραλαβής της παραγγελίας από εσάς. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το www.deadorata.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@deadorata.gr.
Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του www.deadorata.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Σε καμία άλλη περίπτωση το www.deadorata.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεγεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης). Eνδέχεται να αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς (i) αν είμαστε υποχρεωμένοι να ενεργήσουμε έτσι από το νόμο ή νομική διαδικασία, (ii) στις αρχές επιβολής του νόμου ή άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους, ή (iii) όταν πιστεύουμε ότι η αποκάλυψη είναι αναγκαία ή κατάλληλη να αποτρέψει σωματική βλάβη ή οικονομική απώλεια, ή σε συνεργασία με έρευνα ύποπτης ή πραγματική δόλιας ή παράνομης δραστηριότητας. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να μεταφέρουμε τις προσωπικές πληροφορίες που έχουμε για εσάς σε περίπτωση πώλησης ή μεταβίβασης του συνόλου ή ενός τμήματος της επιχείρησης ή των περιουσιακών στοιχείων μας. Σε περίπτωση που συμβεί μια τέτοια πώληση ή μεταβίβαση, θα χρησιμοποιήσουμε εύλογες προσπάθειες για να κατευθύνουμε τον εκδοχέα να χρησιμοποιήσει τις προσωπικές πληροφορίες που έχετε παράσχει σε μας με τρόπο που είναι συνεπής με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας. Μετά από μια τέτοια πώληση ή μεταβίβαση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οντότητα στην οποία θα μεταφερθούν τα προσωπικά σας στοιχεία με οποιεσδήποτε απορίες σχετικά.

Δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και αντιστροφής της διαδικασίας
Σε περίπτωση που έχετε δημιουργήσει Λογαριασμό στην ιστοσελίδα, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση ή να διορθώσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες, πραγματοποιώντας είσοδο στο Λογαριασμό σας με το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε ορίσει κατά τη δημιουργία του Λογαριασμού σας. Οι χρήστες που έχουν γνωστοποιήσει τα προσωπικά τους δεδομένα έχουν τα εξής δικαιώματα:
Το δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία που τους αφορούν και βρίσκονται στην κατοχή του www.deadorata.gr.
Το δικαίωμα αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων που τους αφορούν.
Το δικαίωμα πληροφόρησης για (α) όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν, καθώς και την προέλευσή τους, (β) τους σκοπούς της επεξεργασίας, (γ) τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών (δ) την εξέλιξη της επεξεργασίας κατά το χρονικό διάστημα από την προηγούμενη ενημέρωση ή πληροφόρησή τους, (ε) τη λογική της αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, (στ) κατά περίπτωση την διόρθωση, τη διαγραφή, ή την δέσμευση (κλείδωμα) των δεδομένων των οποίων η επεξεργασία δεν είναι σύμφωνη με τις διατάξεις του ν. 2472/1997.
Η συγκατάθεση των συμμετεχόντων στην συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε, χωρίς όμως αναδρομικό αποτέλεσμα.
To δικαίωμα προσωρινής δικαστικής προστασίας.
Τη διόρθωση ή διαγραφή αυτών και περιορισμού της επεξεργασίας

3. Παρεχόμενες πληροφορίες και προϊόντα
Το www.deadorata.gr δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

4. Περιορισμός ευθύνης
Το www.deadorata.gr στα πλαίσια των συναλλαγών της μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία. Παρότι το www.deadorata.gr θέτει σε λειτουργία μηχανισμούς και λογισμικό καταγραφής της διαθεσιμότητας των προϊόντων με ακρίβεια δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, άλλα δεσμεύεται να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας, οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη. Το www.deadorata.gr δε φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης, το www.deadorata.gr ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Τέλος, το www.deadorata.gr ουδεμία ευθύνη έχει για μη ορθή χρήση των προϊόντων που εμπορεύεται. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, ανατρέξτε στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή.

Το www.deadorata.gr δεν υποχρεούται να αποδεχθεί παραγγελία και να συνάψει πώληση προϊόντων ή/και υπηρεσιών, που λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους, εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με τιμή εσφαλμένη.

5. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, που αναρτάται από το www.deadorata.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.deadorata.gr ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία το www.deadorata.gr έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση τους στην ιστοσελίδα δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

6. Υποχρεώσεις Χρήστη
Οι χρήστες ή/και πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οποιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του ηλεκτρονικού καταστήματος, πράξεις όπως αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, άσεμνο που ενισχύει ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις και δύναται να προκαλέσει βλάβες σε τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο. 
Ο χρήστης ή/και πελάτης αποδέχεται ότι δε θα παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα της Εταιρείας ή τρίτων, ότι θα παρέχει πλήρη και αληθή στοιχεία κατά την διαδικασία της καταχώρησης παραγγελίας ή επικοινωνίας με την Εταιρεία, ότι θα διατηρεί ενήμερα τα προσωπικά του στοιχεία που εμφανίζονται στον λογαριασμό του, θα διατηρεί μυστικό και δε θα αποκαλύπτει σε τρίτους τον κωδικό πρόσβασης του στις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και θα ενημερώνει άμεσα την Εταιρεία σε περίπτωση που αντιληφθεί οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού του στο ηλεκτρονικό κατάστημα από τρίτους. Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση λογαριασμού πελάτη από τρίτους ως αποτέλεσμα μη ασφαλούς διατήρησης των στοιχείων σύνδεσης του πελάτη με την ιστοσελίδα ή τη μη έξοδο του πελάτη από τον λογαριασμό του (αποσύνδεση) στο τέλος κάθε επίσκεψης.

7. Εγγραφή Χρήστη
Ο επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος έχει τη δυνατότητα να εγγραφεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα κάνοντας χρήση του προσωπικού του λογαριασμού διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και ενός κωδικού πρόσβασης. Η εγγραφή του χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι προαιρετική άλλα με την πραγματοποίησή της παρουσιάζονται στο πελάτη τα πλεονεκτήματα της γρηγορότερης ολοκλήρωσης παραγγελιών, έχοντας αποθηκευμένα τα στοιχεία αποστολής στο λογαριασμό του, της προβολής ιστορικού παραγγελιών και της ενημέρωσης από την ιστοσελίδα περί νέων προϊόντων και προσφορών.
Η εγγραφή και η συμμετοχή του χρήστη είναι δωρεάν και προσωπική, ενώ ο χρήστης φέρει την ευθύνη για τα στοιχεία που χορηγεί στο www.deadorata.gr και ο ιστότοπος βασίζεται αποκλειστικώς και μόνον στις δηλώσεις του αναφορικά με τα προσωπικά του στοιχεία.
Τα προσωπικά στοιχεία που ο χρήστης χορηγεί κατά την εγγραφή του, το www.deadorata.gr τα επεξεργάζεται αποκλειστικά για το σκοπό της δημιουργίας λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα, της επικοινωνίας μαζί του αναφορικά με τις μεταξύ τους συναλλαγές, για την εκτέλεση και αποστολή των παραγγελιών του πελάτη καθώς και για την αποστολή σε αυτόν ενημερωτικού, διαφημιστικού και προωθητικού υλικού αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων και των συνεργασιών της με τρίτους.
Με την εγγραφή του χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ο χρήστης δίνει τη ρητή του συγκατάθεσή για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων του βάσει των παρόντων Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

8. Διαδικασία αγοράς προϊόντων
Ο επισκέπτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τις κατηγορίες που βρίσκονται στο κεντρικό μενού της ιστοσελίδας, να πλοηγηθεί σε αυτές και να βρει το προϊόν που ψάχνει. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει την λειτουργία αναζήτησης προϊόντων και στη συνέχεια μπορεί να προσθέσει τα προϊόντα στο Καλάθι του από την σελίδα του προϊόντος κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Προσθήκη στο Καλάθι". Ο επισκέπτης μπορεί να μεταβεί στο καλάθι αγορών του κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Καλάθι" το οποίο βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας. Από τη σελίδα του καλαθιού ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί τα περιεχόμενα του καλαθιού, να προσθέσει ή αφαιρέσει προϊόντα καθώς και να προσαρμόσει την ποσότητά τους.
Η Εταιρεία κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με λεπτομερή περιγραφή των προϊόντων και σωστή απεικόνιση διαθεσιμότητας αυτών. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δε μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή ανθρώπινα λάθη κατά την ενημέρωση ή/και αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.
Για την ολοκλήρωση της καταχώρησης της παραγγελίας, ο χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος έχει την επιλογή να συνδεθεί σε υπάρχον λογαριασμό του, να δημιουργήσει καινούριο λογαριασμό ή να ολοκληρώσει την παραγγελία του ως επισκέπτης. 
Για την ολοκλήρωση της αγοράς ο χρήστης θα πρέπει να κάνει κλικ στον σύνδεσμο "Επιβεβαίωση Παραγγελίας" και στην συνέχεια, αναλόγως και του τρόπου πληρωμής που έχει επιλέξει θα ανακατευθυνθεί στην σελίδα ολοκλήρωσης της πληρωμής των συνεργαζόμενων εταιριών πληρωμών. Από το σημείο αυτό συνάπτεται η μεταξύ μας σύμβαση. 
Κατά την επιβεβαίωση της παραγγελία του, σε περίπτωση χρήσης της αντικαταβολής, ή της ολοκλήρωσης με επιτυχία της πληρωμής του συνολικού ποσού της παραγγελίας, σε περίπτωση πληρωμής με Κάρτα, ο πελάτης θα λάβει αυτόματο απαντητικό email με τα στοιχεία της παραγγελίας του. Η παραγγελία του στη συνέχεια μπαίνει σε διαδικασία επεξεργασίας και έπειτα αποστολής, όπου ο πελάτης θα ενημερωθεί με νεότερο email σχετικά με τον αριθμό αποστολής του και θα παραλάβει την παραγγελία του μέσα στον χρόνο που αναφέρεται στο άρθρο περί τρόπων αποστολής. Τα προϊόντα σας παραδίδονται το ταχύτερο δυνατό και πάντα σε χρόνο που δεν υπερβαίνει τις τριάντα ημέρες από την σύναψη της σύμβασης.
Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας ώστε να σας ενημερώσουμε για την εκκρεμότητα που προέκυψε καθώς και τον τρόπο επίλυσής της που επιθυμείτε.
Οι ενημερώσεις (email /τηλεφωνική κλήση) που αναφέρονται παραπάνω είναι οι ελάχιστες απαιτούμενες, αποτελούν προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας και δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών. Παρακαλούμε φροντίστε να διατηρήσετε τα email αυτά που σας στέλνουμε καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες όπως ο αριθμός παραγγελίας που απαιτούνται για την ορθότερη εξυπηρέτησή σας σε περίπτωση επικοινωνίας σας με την Εταιρία μας.

9. Τιμολογιακή Πολιτική
Οι αναγραφόμενες τελικές τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Ανεξαρτήτως της μεταβολής των τιμών, ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε την αξία που αναγράφεται στο προϊόν κατά το χρόνο ολοκλήρωσης της καταχώρησης της παραγγελίας και κατάρτισης της σύμβασης πώλησης.

10. Τρόποι παράδοσης και πληρωμής
Το www.deadorata.gr συνεργάζεται με την ΕΛΤΑ Courier για παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες (σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται στην 1 εβδομάδα). Η επιβάρυνση είναι 3,80€ για παραγγελίες έως 2 κιλά, κάθε επιπλέον κιλό είναι +0,70€ και ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες από 45€ και άνω και έως 2 κιλά.
To www.deadorata.gr σας προσφέρει 2 τρόπους πληρωμής
- Αντικαταβολή
Με αυτή τη μέθοδο μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοση στον χώρο που επιθυμείτε. (Πληρωμή μόνο με μετρητά ΟΧΙ POS)
- Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική μέσω Τράπεζας Πειραιώς
Στην περίπτωση που επιθυμείτε η πληρωμή να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να συμπληρώσετε στο πεδίο "Στοιχεία Πληρωμής" τα πλήρη στοιχεία του κατόχου της κάρτας. Στην περίπτωση που δεν αναφέρονται τα στοιχεία του κατόχου κάρτα, η συναλλαγή θα ακυρώνεται. Η διεύθυνση αποστολής μπορεί να παραμείνει ίδια ή να εισάγετε διαφορετική. 
Η πληρωμή on-line μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω του συστήματος ασφαλείας " Secure Socket Layer " που εξασφαλίζει την κωδικοποίηση (encrypting) των τραπεζικών σας στοιχείων κατά την μετάδοσή τους στο δίκτυο.
- Κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR9201715590006559147062094

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
GR1702603660000950200706171

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA 
GR0801407300730002002005361

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ 

GR8001102180000021800580926

Τα έξοδα προμηθειών για μεταφορά από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν μόνο τον πελάτη.
Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email με σκαναρισμένη την απόδειξη πληρωμής για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση, στο sales@deadorata.gr. Αλλιώς μπορείτε και μέσω τηλεφώνου στο 215 555 8441.
Εφόσον δεν πραγματοποιήσετε την κατάθεση των χρημάτων εντός 5 ημερών, τότε αυτόματα η παραγγελία σας ακυρώνεται.

11. Ασφάλεια συναλλαγών
Για να αντιμετωπιστεί η απάτη μέσω του Διαδικτύου, πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία του αγοραστή μπορεί να κοινοποιηθούν σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος εξουσιοδοτείται από τον νόμο ή ορίζεται από την εταιρία ώστε να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του αγοραστή, η εγκυρότητα της παραγγελίας, η εγκυρότητα της μεθόδου πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε και η επιλεγμένη μέθοδος παράδοσης.
Το www.deadorata.gr χρησιμοποιεί τις ενδεδειγμένες μεθόδους με έγκυρες τεχνικές κρυπτογράφησης για να διασφαλίσει την ασφάλεια των συναλλαγών της. Η ασφάλεια των συναλλαγών βασίζεται στην ταυτοποίηση του αγοραστή  και στην εμπιστευτικότητα της ολότητας των στοιχείων. Η όλη η διαδικασία πληρωμής μέσω του eshop, πραγματοποιείται αποκλειστικά στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK μέσω της λύσης Redirection, η οποία χρησιμοποιεί SSL encryption με 128-bit μέγεθος κλειδιού, για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία λήξης της κάρτας και λοιπά στοιχεία της κάρτας σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.
Για αγορές με κάρτα μέσω της εφαρμογής, η διαδικασία πληρωμής πραγματοποιείται μέσω Τράπεζας Πειραιώς, εντός της εφαρμογής

12. Καθυστέρηση παράδοσης της παραγγελίας
Το www.deadorata.gr καταβάλλει τη μέγιστη προσπάθεια ώστε οι παραγγελίες να αποστέλλονται και να παραλαμβάνονται από τους πελάτες μέσα στα χρονικά διαστήματα που αναφέρονται στο άρθρο "Τρόποι Αποστολής", παρόλα αυτά η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για λόγους καθυστέρησης παραλαβής μας από τον προμηθευτή του προϊόντος, λάθους στην διαθεσιμότητα που εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα για το προϊόν ή τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην παραγγελία σας ή λόγους ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.α.). Σε κάθε περίπτωση καθυστέρησης το www.deadorata.gr θα επικοινωνήσει με τον πελάτη (μέσω email ή τηλεφωνικά, εφόσον τα στοιχεία που καταχωρήθηκαν από τον πελάτη κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας είναι ορθά) ώστε να τον ενημερώσει και φροντίζει ώστε η καθυστέρηση να μην υπερβαίνει τις τριάντα ημέρες από την σύναψη της σύμβασης.

13. Ακύρωση παραγγελίας
H η ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στην περίπτωση που η παραγγελία σας δεν έχει ακόμη αποσταλεί (δεν εμφανίζεται ως "Απεσταλμένη" στο λογαριασμό σας και δεν έχετε λάβει ακόμη το email επιβεβαίωσης με τον αριθμό αποστολής courier) επικοινωνώντας μαζί μας μέσω email, μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ηλεκτρονικού καταστήματος ή στο τηλέφωνο του www.deadorata.gr και ένας συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει στην ακύρωση της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει αποσταλεί άλλα δεν έχετε παραλάβει ακόμη, για την ακύρωσή της θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία της υπαναχώρησης. Το www.deadorata.gr διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@deadorata.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2155558441. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση. Παραγγελίες  που μένουν σε εκκρεμότητα λόγω ελλιπούς επικοινωνίας, λανθασμένων στοιχείων ή έλλειψης διαθεσιμότητας στο πέρας των 5 (πέντε) εργάσιμων ημερών ακυρώνονται αυτόματα. Παραγγελίες με προϊόν που η έκπτωση του ξεπερνά το 90% η έχει μηδενική αξία, θεωρούνται  λάθος συστήματος και ακυρώνονται. Παραγγελίες με επιλεγμένο τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση που παραμένουν ανεξόφλητες για διάστημα μεγαλύτερο των 5 (πέντε) εργάσιμων ημερών ακυρώνονται.

14. Επιστροφή παραγγελίας
Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων  γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ή αποστολήs e-mail στο info@deadorata.gr. Ως πελάτης διατηρείτε το δικαίωμα της υπαναχώρησης, σύμφωνα με το οποίο έχετε στη διάθεσή σας προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσετε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Η περίοδος υπαναχώρησης λήγει 14 ημέρες μετά την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Ωστόσο, αν η λήξη της περιόδου υπαναχώρησης συμπίπτει με αργία, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Αν επιλέξετε επιστροφή χρημάτων, θα σας πιστωθούν τα χρήματα της παραγγελίας σας, δηλαδή το κόστος των προϊόντων, τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε όταν κάνατε την αγορά σας καθώς και τα έξοδα αντικαταβολής, αν επιλέξατε πληρωμή με αντικαταβολή, αλλά θα χρεωθείτε το ποσό της επιστροφής των προϊόντων, δηλαδή 3,80€. Αν επιλέξετε  την επιστροφή του προϊόντος, ή αλλαγή του με ένα άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, το κόστος αποστολής φτάνει στα 7,60€ καθώς χρεώνονται 3,80€ για την αποστολή του νέου δέματος και άλλα 3,80€ για την παραλαβή του παλιού και επιστροφή στην έδρα μας.
Με την παραλαβή της επιστροφής θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την πορεία της ικανοποίησης του αιτήματος σας.

Επιστροφή χρημάτων
Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 14ων ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει εάν δεν ληφθούν τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους και με τρόπο ανάλογο του αρχικού τρόπου πληρωμής. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή ή τραπεζική κατάθεση, η επιστροφή χρημάτων γίνεται σε λογαριασμό κατάθεσης του δικαιούχου της παραγγελίας. Σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα, η επιστροφή χρημάτων γίνεται με αντιλογισμό της συναλλαγής. Σε αυτήν την περίπτωση το ποσό της επιστροφής θα εμφανιστεί ως πίστωση στην που χρησιμοποιήθηκε κατά την πληρωμή. Στα χρήματα που θα σας επιστραφούν θα περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε όταν κάνατε την αγορά σας καθώς και τα έξοδα αντικαταβολής, αν επιλέξατε πληρωμή με αντικαταβολή.