Άλατα Σώματος
Μενου
Καλαθι

Άλατα Σώματος

Άλατα Σώματος

Τα Naturalis Άλατα Σώματος με Δεντρολίβανο αναζωογονούν το δέρμα και χαλαρώνουν το μυαλό. Αντιμετωπίζουν το άγχος, διεγείρουν τους μυς, ανακουφίζουν τους πόνους. Βοηθούν να μαλακώσουν οι κορμοί και το χονδροειδές δέρμα. Τέλος, τα άλατα βοηθούν το δέρμα να ανανεωθεί και το απαλλάσσουν από την ξη..
4,40€ 5,50€
Τα Naturalis Άλατα Σώματος Κανέλας αναζωογονούν το δέρμα και χαλαρώνουν το μυαλό. Αντιμετωπίζουν το άγχος, διεγείρουν τους μυς, ανακουφίζουν τους πόνους. Βοηθούν να μαλακώσουν οι κορμοί και το χονδροειδές δέρμα. Τέλος, τα άλατα βοηθούν το δέρμα να ανανεωθεί και το απαλλάσσουν από την ξηρότητα...
4,40€ 5,50€
Τα Naturalis Άλατα Σώματος Λεβάντα αναζωογονούν το δέρμα και χαλαρώνουν το μυαλό. Αντιμετωπίζουν το άγχος, διεγείρουν τους μυς, ανακουφίζουν τους πόνους . Βοηθούν να μαλακώσουν οι κορμοί και το χονδροειδές δέρμα. Επίσης, το αλάτι βοηθά να ξεφλουδίσει το δέρμα και να το απαλλάξει ..
4,40€ 5,50€
Τα Naturalis Άλατα Σώματος με Λάδι Ελιάς αναζωογονούν το δέρμα και χαλαρώνουν το μυαλό. Αντιμετωπίζουν το άγχος, διεγείρουν τους μυς, ανακουφίζουν τους πόνους. Βοηθούν να μαλακώσουν οι κορμοί και το χονδροειδές δέρμα. Τέλος, τα άλατα βοηθούν το δέρμα να ανανεωθεί και το απαλλάσσουν από την..
4,40€ 5,50€
Τα Naturalis Άλατα Σώματος με Πεύκο αναζωογονούν το δέρμα και χαλαρώνουν το μυαλό. Αντιμετωπίζουν το άγχος, διεγείρουν τους μυς, ανακουφίζουν τους πόνους. Βοηθούν να μαλακώσουν οι κορμοί και το χονδροειδές δέρμα. Τέλος, τα άλατα βοηθούν το δέρμα να ανανεωθεί και το απαλλάσσουν από την ξηρότητα...
4,40€ 5,50€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)