Μενου
Καλαθι

Μάσκαρα

Μάσκαρα

Brand: Maybelline New York Κωδικός: 000159
H Colossal Volum’ Express της Maybelline New York είναι η ιδανική μάσκαρα για να αποκτήσετε κολοσσιαίο όγκο με μόνο ένα πέρασμα. Το supersize βουρτσάκι της είναι ικανό να προσφέρει έως και 9 φορές περισσότερο όγκο στη στιγμή χάρη στη σύνθεσή με κολλαγόνο που ενισχύει τις βλεφαρίδες μία προς μία. Σύσ..
6,20€
Brand: Elixir Make Up Κωδικός: 6527
Το Clear Gel της Elixir είναι ένα must have προιόν 2 σε 1 για φρύδια και βλεφαρίδες!Με το διάφανο gel χάρισε σχήμα στα φρύδια σου απλώνοντας το προιόν και θα μείνουν περιποιημένα όλη την ημέρα. Για φυσικές βλεφαρίδες άπλωσε το gel και χάρισε τους ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα...
4,45€
Brand: Elixir Make Up Κωδικός: 001470
Η Vulturous Eyes High Volume της Elixir Make up είναι μία μάσκαρα όπου η καινοτόμος φόρμουλα του γεμάτη με ειδικές ίνες, καλύπτει ιδανικά τις βλεφαρίδες, δίνοντας τους ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι από σιλικόνη, διαχωρίζει τέλεια τις βλεφαρίδες, εμποδίζοντας την συγκόλησ..
4,85€
Brand: Elixir Make Up Κωδικός: 5645
H καινοτόμος φόρμουλα της μάσκαρας, γεμάτη με ειδικές ίνες, καλύπτει ιδανικά τις βλεφαρίδες, δίνοντας τους ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι από σιλικόνη, διαχωρίζει τέλεια τις βλεφαρίδες, εμποδίζοντας την συγκόλησή τους, δίνοντας ένα ομοιόμορφο και γεμάτο αποτέλεσμα. Τώρα κ..
4,75€
Brand: Elixir Make Up Κωδικός: 4205
To νέο βουρτσάκι από σιλικόνη, σε συνδυασμό με τη κρεμώδη φόρμουλα, τονώνει τον όγκο των βλεφαρίδων και χαρίζει μία λαμπερή επίστρωση από βαθύ μαύρο...
4,80€
Brand: Elixir Make Up Κωδικός: 4204
Η νέα μάσκαρα Magnetic HD, δίνει στις βλεφαρίδες σας μέγιστο μήκος και μεγάλο όγκο.Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι σιλικόνης με μικρές ακίδες, αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες, χτίζοντας τον όγκο τους από τις ρίζες έως τις άκρες, ενώ παράλληλα τις διαχωρίζει, κάνοντάς τες πιο ογκώδεις, για βλέμμα που μαγνη..
4,80€
Brand: Elixir Make Up Κωδικός: 3769
H καινοτόμος φόρμουλα της μάσκαρας, γεμάτη με ειδικές ίνες, καλύπτει ιδανικά τις βλεφαρίδες, δίνοντας τους ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι από σιλικόνη, διαχωρίζει τέλεια τις βλεφαρίδες, εμποδίζοντας την συγκόλησή τους, δίνοντας ένα ομοιόμορφο και γεμάτο αποτέλεσμα. Τώρα κ..
3,89€
Brand: Elixir Make Up Κωδικός: 3768
H καινοτόμος φόρμουλα της μάσκαρας, γεμάτη με ειδικές ίνες, καλύπτει ιδανικά τις βλεφαρίδες, δίνοντας τους ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι από σιλικόνη, διαχωρίζει τέλεια τις βλεφαρίδες, εμποδίζοντας την συγκόλησή τους, δίνοντας ένα ομοιόμορφο και γεμάτο αποτέλεσμα. Τώρα κ..
4,59€
Brand: L'Oreal Paris Κωδικός: 4577
Tώρα μπορείς να αποκτήσεις το έντονο βλέμμα που ονειρεύεσαι με την ΑΙR VOLUMΕ από την L'Oreal Paris, κατάλληλη για ευαίσθητα μάτια:βλεφαρίδες με εντυπωσιακό όγκουποαλλαεργική σύνθεση που δεν βαραίνει τις βλεφαρίδεςιδανική για ευαίσθητα μάτιαΤο μοναδικό βουρτσάκι με διπλού μή..
11,50€
Brand: L'Oreal Paris Κωδικός: 000215
Η False Lash Telescopic της L’Oreal Paris είναι η μάσκαρα η οποία επιτυγχάνει την επιμήκυνση των βλεφαρίδων και χαρίζει και το εφέ των ψεύτικων βλεφαρίδων χάρη στην πρωτοποριακή σύνθεση ινών που περιέχει.  Οι βλεφαρίδες φαίνονται αισθητά πιο μακριές και το ειδικό βουρτσάκι που έχει τις αγκ..
14,20€
Brand: L'Oreal Paris Κωδικός: 002466
Η Paradise Extatic της L’Oreal Paris είναι η νέα μασκαρα που χαρίζει βλεφαρίδες με έντονο όγκο και θεαματικό μήκος. Το απαλό βουρτσάκι βυθίζεται σε μια μεταξένια απαλή φόρμουλα, εμπλουτισμένη με καστορέλαιο που περιποιείται τις βλεφαρίδες. Οι βλεφαρίδες είναι μαλακές χ..
11,20€
Brand: L'Oreal Paris Κωδικός: 6596
Η μάσκαρα L’Oréal Paris PRO XXL Lift δίνει στις βλεφαρίδες σας μέγιστο μήκος και απίστευτο όγκο.Μάσκαρα για περιστροφή και διαχωρισμό των βλεφαρίδων 2 σε 1.Χαρακτηριστικά:- Επιμηκύνει το μήκος των βλεφαρίδων- Έχει έντονο χρώμα- Δίνει εκπληκτική κλίση στις βλεφαρίδεςΟδηγίες χρήσεως:Εφαρμόστε τη μάσκα..
14,40€
Brand: Max Factor Κωδικός: 002856
Αυτή η μάσκαρα δίνει σχήμα και ξεχωρίζει τέλεια τις βλεφαρίδες προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα επαγγελματικής ποιότητας με έως και πέντε φορές πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες! Το επαναστατικό βουρτσάκι Ifx της Masterpiece εφαρμόζει το προϊόν σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά, ακόμα και στις γωνίες των..
7,95€
Brand: Maybelline New York Κωδικός: 6597
Η Lash Sensational Sky High Primer Βλεφαρίδων με χρώμα είναι το πρώτο Primer της is Maybelline New York για αξεπέραστο όγκο & φροντίδα.Χαρίζει μήκος και ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες.Χρήση:Χρησιμοποιήστε το πριν τη μάσκαρα.Εφαρμόστε από τη βάση μέχρι την άκρη των βλεφαρίδων, αφήστε το primer να στε..
10,90€
Brand: Maybelline New York Κωδικός: 000151
H Lash Sensational της Maybelline New York είναι η μάσκαρα που αναδεικνύει στο 100% όλα τα στρώματα βλεφαρίδων. Διαθέτει επαναστατικό βουρτσάκι που έχει 6 μήκη ακίδων. Οι εσωτερικές ακίδες αποκαλύπτουν 100% των βλεφαρίδων και οι εξωτερικές τις ξεδιπλώνουν δίνοντας εφέ βεντάλιας στο μάτι. Διατίθεται ..
8,90€
Brand: Maybelline New York Κωδικός: 000152
H Lash Sensational Luscious της Maybelline New York είναι η μάσκαρα που αναδεικνύει στο 100% όλα τα στρώματα βλεφαρίδων. Διαθέτει επαναστατικό βουρτσάκι που έχει 6 μήκη ακίδων. Οι εσωτερικές ακίδες αποκαλύπτουν 100% των βλεφαρίδων και οι εξωτερικές τις ξεδιπλώνουν δίνοντας εφέ βε..
8,90€
Brand: Maybelline New York Κωδικός: 000153
H Lash Sensational Waterproof της Maybelline New York είναι η μάσκαρα που αναδεικνύει στο 100% όλα τα στρώματα βλεφαρίδων. Διαθέτει επαναστατικό βουρτσάκι που έχει 6 μήκη ακίδων. Οι εσωτερικές ακίδες αποκαλύπτουν 100% των βλεφαρίδων κα οι εξωτερικές τις ξεδιπλώνουν δίνοντας εφέ βεν..
8,90€
Brand: Maybelline New York Κωδικός: 000160
H Colossal Volume’ Express 100% Black της Maybelline New York είναι μία πρωτοπόρα μάσκαρα με εμπλουτισμένη με κολλαγόνο σύνθεση που ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες χαρίζοντας έως και 9 φορές περισσότερο όγκο με ένα μόλις πέρασμα χάρις το ειδικό κολοσσιαίο βουρτσάκι. Προσφέρει ακόμα πιο έντονο μαύρο χρώμα..
6,30€
Brand: Maybelline New York Κωδικός: 002431
Η Colossal Big Shot Volume Express Mascara Daring Black της Maybelline New York είναι η μάσκαρα που από την πρώτη στρώση θα σας χαρίσει έντονες και εντυπωσιακές βλεφαρίδες από τη ρίζα έως την άκρη. Η επιπλέον δόση κολλαγόνου αυξάνει τον όγκο και τονίζει πανέμορφα το περίγραμμα των ματι..
6,10€
Brand: Maybelline New York Κωδικός: 002327
Η Colossal Big Shot Volume Express Mascara Very Black της Maybelline New York είναι η μάσκαρα που από την πρώτη στρώση θα σας χαρίσει έντονες και εντυπωσιακές βλεφαρίδες από τη ρίζα έως την άκρη. Η επιπλέον δόση κολλαγόνου αυξάνει τον όγκο και τονίζει πανέμορφα το περίγραμμα των ματιών σας. Το ε..
6,10€
Brand: Maybelline New York Κωδικός: 000154
H Colossal Volum’ Express Smoky Eyes της Maybelline New York είναι η μάσκαρα που δίνει κολοσσιαίο όγκο και περιέχει έξτρα ματ χρωστικές για smoky look. Έχει σύνθεση εμπλουτισμένη με κολλαγόνο και ειδικό βουρτσάκι για το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αφαιρείται εύκολα με νερό και σαπούνι..
6,20€
Brand: Maybelline New York Κωδικός: 000161
H Colossal Volum’ Express Waterproof της Maybelline New York είναι η ιδανική μάσκαρα για να αποκτήσετε κολοσσιαίο όγκο με μόνο ένα πέρασμα. Το supersize βουρτσάκι της είναι ικανό να προσφέρει έως και 9 φορές περισσότερο όγκο στη στιγμή χάρη στη σύνθεσή με κολλαγόνο που ενισχύει τις βλεφαρίδες μία πρ..
6,20€
Brand: Maybelline New York Κωδικός: 002887
Θες εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων με έντονη καμπύλη; Η νέα Falsies Lash Lift Mascara σου δίνει το επαγγελματικό αποτέλεσμα που θες χωρίς κόπο! Η Falsies Lash Lift σας χαρίζει πλούσιο όγκο και μακριές βλεφαρίδες με έντονη καμπύλη στη στιγμή! Το ειδικό, διπλά καμπυλωτό βουρτσάκι, σε συνδυασμό με την ενισχυμ..
8,90€
Brand: Maybelline New York Κωδικός: 4508
Θες εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων με έντονη καμπύλη; Η νέα Falsies Lash Lift Ultra Black Mascara σου δίνει το επαγγελματικό αποτέλεσμα που θες χωρίς κόπο! Η Falsies Lash Lift Ultra σας χαρίζει πλούσιο όγκο και μακριές βλεφαρίδες με έντονη καμπύλη στη στιγμή! Το ειδικό, διπλά καμπυλωτό βουρτσάκι, σε συνδυα..
8,90€
Brand: Maybelline New York Κωδικός: 000165
H Volum’ Express The Rocket της Maybelline New York είναι η μάσκαρα που υπόσχεται πιο εκρηκτικές και όμορφες βλεφαρίδες από ποτέ και με 8 φορές περισσότερο όγκο. Έχει βουρτσάκι Jet Gide με Flexi-fine άκρες γλιστράει τόσο απαλά αφήνοντας ένα λαμπερό αποτέλεσμα και προσφέρ..
6,90€
Brand: Maybelline New York Κωδικός: 6871
Επεκτείνετε τις βλεφαρίδες σας με την The Falsies Surreal Extensions Mascara! +36% μήκος και σουρεαλιστικό αντίκτυπο, με 10Χ όγκο!Ανακαλύψτε την τεχνολογία Hybrid Fiber, ένα συνδυασμό ινών διαφορετικών μεγεθών - έως 3mm - και ένα εκτεταμένο βουρτσάκι ελικοειδούς μορφής, το οποίο τροφοδοτεί τις βλεφα..
10,60€
Brand: Maybelline New York Κωδικός: 5478
-H μοναδική σύνθεση της νέας Maybelline The Colossal Curl Bounce εξασφαλίζει όγκο και γύρισμα στις βλεφαρίδες μαζί με 24 ώρες διάρκεια!-Memory curl σύνθεση, βουρτσάκι που εγγυάται όγκο και γύρισμα σε κάθε βλεφαριδα.-Σε μαύρο χρώμα.-10mlΒήμα 1. Εφάρμοσε τη μάσκαρα με ανοδική κίνηση, δίνοντας έμφαση σ..
8,20€
Brand: Maybelline New York Κωδικός: 4578
Ανακαλύψτε τη νέα μάσκαρα The Colossal Up To 36hours Longwear Mascara Black  για έξτρα όγκο και μέγιστη διάρκεια , η οποία προσφέρει αντοχή έως και 36 ώρες.Το προϊόν συνιστάται για άτομα που θέλουν βλεφαρίδες με όγκο, έντονο μαύρο και μεγάλη διάρκεια . Η ειδική της φόρμουλα με κολλαγόνο την κάν..
8,90€
Brand: MUA MAKEUP ACADEMY Κωδικός: 9839
Mάσκαρα για έντονο χρώμα και μεγάλο όγκο και μήκος. Το πινελάκι σιλικόνης βοηθάει στο διαχωρισμό των τριχών. Μεγάλη διάρκεια και έντονο αποτέλεσμα...
5,99€
Brand: MUA MAKEUP ACADEMY Κωδικός: 10346
Το βουρτσάκι διαχωρίζει τέλεια τις βλεφαρίδες και προσθέτει μήκος ενώ παράλληλα αφήνει ένα διακριτικό χρώμα...
5,40€
Brand: MUA MAKEUP ACADEMY Κωδικός: 10347
Το βουρτσάκι διαχωρίζει τέλεια τις βλεφαρίδες και προσθέτει μήκος ενώ παράλληλα αφήνει ένα διακριτικό χρώμα...
5,40€
Brand: MUA MAKEUP ACADEMY Κωδικός: 10348
Το βουρτσάκι διαχωρίζει τέλεια τις βλεφαρίδες και προσθέτει μήκος ενώ παράλληλα αφήνει ένα διακριτικό χρώμα...
5,40€
Brand: MUA MAKEUP ACADEMY Κωδικός: 9841
Διάφανη μάσκαρα για τις βλεφαρίδες και τα φρύδια.Χρησιμοποιείται μόνη της για έντονες βλεφαρίδες σαν φυσικές. Τοποθέτησε την στα φρύδια, μόνη της ή επάνω από προϊόν, για τις ατίθασες τρίχες αλλά και σαν τόπερ για την μάσκαρα.Ένα προϊόν για επαγγελματίες και μη..
3,89€
Brand: MUA MAKEUP ACADEMY Κωδικός: 9837
Καμπυλωτό βουρτσάκι σιλικόνης που ακολουθεί το φυσικό σχήμα της γραμμής των βλεφαρίδων, καλύπτοντας έτσι τις βλεφαρίδες από την ρίζα έως την άκρη για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Περιέχει Βιταμίνη Ε & Βιταμίνη Β5 για ενυδατωμένες & πιο πυκνές βλεφαρίδες...
5,99€
Brand: MUA MAKEUP ACADEMY Κωδικός: 9838
Η νέα μάσκαρα της MUA με τρίχινο βουρτσάκι, χαρίζει ένταση στο βλέμμα, δίνει σχήμα και όγκο στις βλεφαρίδες και ολοκληρώνει και απογειώνει το μακιγιάζ μας...
5,99€
Brand: MUA MAKEUP ACADEMY Κωδικός: 10353
XL όγκος με μέγιστη διάρκεια!Η αγαπημένη σου XL mascara είναι τώρα διαθέσιμη και σε αδιάβροχη σύσταση.Το βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας, διαχωρίζει τέλεια τις βλεφαρίδες και ταυτόχρονα τις ανασηκώνει από τις ρίζες μέχρι τις άκρες...
5,99€
Brand: MUA MAKEUP ACADEMY Κωδικός: 9833
Η μάσκαρα MUA Volume ανανεώθηκε και προσφέρει ακόμα περισσότερη ένταση και όγκο στις βλεφαρίδες για ένα δραματικό look, μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Έχει τρίχινο βουρτσάκι για έντονο όγκο.100% VEGAN!..
4,49€
Brand: PEGGY SAGE Κωδικός: 10496
Μάσκαρα που χαρίζει όγκο στις βλεφαρίδες και δίνει την ψευδαίσθηση ότι φοράτε ψεύτικες βλεφαρίδες. Ιδανική για κυρτές βλεφαρίδες με θεαματικό όγκο, άψογη ένταση και βλέμμα που μαγνητίζει. Η πρωτοποριακή της φόρμουλα και το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι ξεχωρίζουν τα βλέφαρα και τα κάνο..
10,95€
Brand: PEGGY SAGE Κωδικός: 6060
Μάσκαρα που χαρίζει όγκο στις βλεφαρίδες και δίνει την ψευδαίσθηση ότι φοράτε ψεύτικες βλεφαρίδες. Ιδανική για κυρτές βλεφαρίδες με θεαματικό όγκο, άψογη ένταση και βλέμμα που μαγνητίζει. Η πρωτοποριακή της φόρμουλα και το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι ξεχωρίζουν τα βλέφαρα και τα κάνο..
10,50€
Εμφάνιση 1 έως 40 από 40 (1 Σελ.)