Μενου
Καλαθι

Sibel Classic 44 Βούρτσα για Σγουρά και Κυματιστά Μαλλιά

Sibel Classic 44 Βούρτσα για Σγουρά και Κυματιστά Μαλλιά
Sibel Classic 44 Βούρτσα για Σγουρά και Κυματιστά Μαλλιά
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 11580
14,90€

Η κλασική οβάλ ξύλινη βούρτσα διαθέτει 9 σειρές τρίχες κάπρου, οι οποίες χρησιμοποιούνται κυρίως για λεπτά έως κανονικά μαλλιά.

Οι φυσικές τρίχες κάπρου διεγείρουν τα φυσικά έλαια του τριχωτού της κεφαλής, προσθέτοντας εξαιρετική λάμψη στα μαλλιά και εξαλείφοντας το φριζάρισμα.

Το μαξιλάρι έχει περίγραμμα στο σχήμα του κεφαλιού, ελαχιστοποιώντας τη ζημιά στο τριχωτό της κεφαλής ή το σπάσιμο των μαλλιών.

Τρόποι Πληρωμής

1) Αντικαταβολή:

Χρέωση 1,30€. Με αυτή τη μέθοδο μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοση στον χώρο που επιθυμείτε. (Πληρωμή μόνο με μετρητά ΟΧΙ POS)

2) Με Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα:

Υποστηρίζεται η πληρωμή με κάρτα VISA και MASTERCARD. Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ και προστατεύονται από συστήματα υψηλής ασφάλειας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign Inc). Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).

3) Με κατάθεση στην Τράπεζα:

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μεταφορά των χρημάτων, χρησιμοποιώντας το web banking κάποιας από τις αναγραφόμενες τράπεζες.

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Έξοδα Αποστολής

Το www.deadorata.gr συνεργάζεται για την αποστολή των δεμάτων με την εταιρία ΕΛΤΑ Courier καθώς και με την CENTER COURIER και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σας, ανεξαρτήτως προορισμού:

Έως 2 κιλά 2,50€, για κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεστε με 0,90€

Για παραγγελίες, έως 2 κιλά, άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

loreal        wella