Μενου
Καλαθι

Φόρμες Επιμήκυνσης Διπλή σε Σχήμα Στιλέτο ή Αμύγδαλο 300 τεμάχια

Φόρμες Επιμήκυνσης Διπλή σε Σχήμα Στιλέτο ή Αμύγδαλο 300 τεμάχια
Φόρμες Επιμήκυνσης Διπλή σε Σχήμα Στιλέτο ή Αμύγδαλο 300 τεμάχια
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κωδικός: 6089
6,00€
8,90€

1 ρολό επαγγελματικών μορφών νυχιών 300pcs για επεκτάσεις νυχιών Acrylic Gel.

Σχήμα νυχιών με αυτοκόλλητο.

Εύκολο στη χρήση.

Υπάρχουν μήκη και αριθμοί που σημειώνονται σε κάθε μορφή νυχιού, που μπορεί να προσφέρει έναν ακριβή οδηγό για την κατασκευή των όμορφων νυχιών σας.

Ιδανικό για επαγγελματική χρήση νυχιών ή για οικιακή χρήση

Τρόποι Πληρωμής

1) Αντικαταβολή:

Χρέωση 1,30€. Με αυτή τη μέθοδο μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοση στον χώρο που επιθυμείτε. (Πληρωμή μόνο με μετρητά ΟΧΙ POS)

2) Με Χρεωστική ή Πιστωτική κάρτα:

Υποστηρίζεται η πληρωμή με κάρτα VISA και MASTERCARD. Όλες οι συναλλαγές γίνονται μέσω της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ και προστατεύονται από συστήματα υψηλής ασφάλειας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign Inc). Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).

3) Με κατάθεση στην Τράπεζα:

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μεταφορά των χρημάτων, χρησιμοποιώντας το web banking κάποιας από τις αναγραφόμενες τράπεζες.

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Έξοδα Αποστολής

Το www.deadorata.gr συνεργάζεται για την αποστολή των δεμάτων με την εταιρία ΕΛΤΑ Courier καθώς και με την CENTER COURIER και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σας, ανεξαρτήτως προορισμού:

Έως 2 κιλά 2,50€, για κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεστε με 0,90€

Για παραγγελίες, έως 2 κιλά, άνω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

loreal        wella